schouwen. De specialist in marmeren, zandstenen en houten schouwen
0

SchouwenEen schouw geeft uw interieur een warme aanblik en maakt het compleet. Een blikvanger in klassieke, landelijke of moderne stijl geeft uw inichting een eigen identiteit.

Een prachtige collectie van maar liefst 350 schouwen van kalk- zandsteen, marmer, hout en Belgisch hardsteen hebben wij voor u klaar staan. Eeuwenoude antieke schouwen uit landhuizen, kastelen en herenhuizen, maar ook prachtige re-producties die we op maat kunnen aanbieden.
U leest het goed, een prachtige, antiek uitziende Franse stenen schouw, maar dan helemaal op maat speciaal voor uw interieur. Op traditionele wijze met de hand gekapt in Frankrijk. Traditioneel, maar niet perse klassiek. Ook een modernere strakke uitstraling is mogelijk.

Zo'n prachtige schouw is natuurlijk het mooiste als die ook is ingemetseld met een rustiek steentje en aangekleed met mooie antieke accessoires. Ook deze bieden wij aan met een keuze uit vele verschillende soorten en maten. Vakkundig geplaatst bied zo'n schouw een gezellig knapperend haardvuur waar u jarenlang plezier van zult hebben. Overigens installeren deze vakmensen net zo gemakkelijk een mooie gashaard voor u.Naar collectie/ actuele voorraad
kasteelschouw.jpg

350schouwen.jpg

350 schouwenU leest het goed, wij bieden een enorme collectie schouwen. Antiek en nieuw in marmer, zandsteen, Belgisch hardsteen, marmersteen en hout. Er is altijd een schouw die bij u en uw interieur past.

plaatsing1.jpg

Plaatsing verzorgdIndien gewenst kan ook de plaatsng volledig worden verzorgd. Op maat en situatie-specifiek door uitstekende vakmensen met jarenlange ervaring.

maatwerk1.jpg

MaatwerkZiet u een model schouw waarvan de maten niet in uw interieur passen? Laat het ons weten; antieke schouwen kunnen we aanpassen, maar ook handgekapte schouwen volledig op maat is mogelijk!

marmer1.jpg

Antieke marmersLouis XVI in carrara marmer of liever een Modion in zwart marmer? Onze collectie antieke marmeren schouwen bied het allemaal. En meer! Vele modellen, kleuren en stijlen uit voorraad leverbaar.

Bouwantiek is de groothandel van ‘t Achterhuis Historische Bouwmaterialen BV te Udenhout (NBr.).
Ook geïnteresseerd in andere bouwmaterialen? Kijk op www.achterhuis.nl voor een zeer ruime en complete collectie
vloeren, stenen, sanitair, poorten, tuinornamenten, hekwerk en nog veel meer geselcteerde oude bouwmaterialen.